Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   041 782 200

 
 
 

Pravilnik nagradne igre "Tekma za najdaljše trepalnice"

03.05.2018

ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre „tekmovanje za najdaljše trepalnice“ (v nadaljevanju nagradna igra) je podjetje Medilip d.o.o., Prvomajska 18a, 3000 Celje, matična številka 2158795000, davčna številka SI 66654572.

POTEK NAGRADNE IGRE

Sodelujete tako: Ob nakupu izdelka Dermaluxelash seruma za rast trepalnic bo v škatlici izdelka merilnik za trepalnice. Vse kar morate storiti je, da se slikate z merilnikom pred začetkom uporabe seruma in po končani uporabi seruma oz. najkasneje do 30. 6.2018, ko se nagradna igra zaključi. Obe fotografiji svojih trepalnic pred uporabo in po uporabe ter svoje podatke (ime in priimek, naslov, e-mali) pošljete na mail: kontakt@medilip.si. Nakup izdelka ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, stranka lahko dobi merilnik tudi pri prodajnem osebju v poslovalnica Mueller.

KDO LAHKO SODELUJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe, s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pravila nagradne igre. Nagradna igra traja od 01.04.2018 do 30.06.2018. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Mueller Drogerija d.o.o., ter vsi zaposleni in ožji družinski člani organizatorja. Vsaka oseba sme sodelovati zgolj enkrat. Sodelovanje prek avtomatiziranih postopkov množičnih sodelovanj tretjih oseb ni dovoljeno. Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični.

NAGRADA V nagradni igri bo med udeležence, ki so v celoti in pravilno upoštevali pogoje in pravočasno poslali slike na naslov: kontakt@medilip.si izžreban nagrajenec, ki bo prejel nagrado: 1x celoletna zaloga izdelka Dermaluxelash seruma za rast trepalnic.(količina: 4 kom)

ŽREBANJE

Žrebanje nagrade bo 06.07.2018 v prostorih organizatorja v prisotnosti 3-članske komisije in ne bo javno. Člani komisije: Dragan Koštomaj, Gregor Lipovšek in Špela Podgornik. V žrebanje bodo vključeni vsi udeleženci, ki so v celoti in pravilno izpolnili pogoje za sodelovanje objavljene na spletni strani www.mueller.si oz. v poslovalnici Müller, najkasneje do 30.06.2018 (do 23:59 ure). Med vsemi udeleženci bomo izžrebali 1x nagrajenca. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanje ni mogoča. Nagrajenec bo o izidu žrebanja obveščen prek navadne pošte oz. elektronske pošte. Če nagrajenec v 21 dneh ne podpiše soglasja o strinjanju prevzema nagrade, dokončno izgubi pravico do nje. Izid žrebanja bo najkasneje v desetih dneh po zaključku žrebanja objavljen tudi na spletni strani www.mueller.si. Nagrade ni mogoče izplačati v gotovini, zamenjati ali prenesti na tretjo osebo, prav tako ni možno z doplačilom zamenjati vrste ali tipa nagrade. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili. V tem primeru je možno nagrajencem odreči dobitke ter zahtevati njihovo vračilo ter nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu. Organizator si pridržuje pravico nagradno igro kadarkoli spremeniti ali končati. Zaradi predčasnega zaključka ni mogoče uveljavljati nobenih zahtevkov. Vaši podatki bodo za sodelovanje v nagradni igri in za namen izvedbe in upravljanja elektronsko obdelani ter 3 mesece po koncu nagradne igre izbrisani. Posredovanje podatkov tretjim osebam ne bo izvedeno.

NAGRAJENEC Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato mora skladno z Zakonom o dohodnini – (ZDoh-2) (Ur.l. RS, št. 117/2006, 33/2007 Odl.US: U-I-198/05-12, 45/2007 Odl.US: U-I-260/04-28, 90/2007) ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2), Ur.l. RS, št. 117/2006), pred prevzemom nagrade organizatorju predložiti fotokopijo davčne številke in osebne izkaznice. Vse davke v zvezi z izvedbo nagradne igre in podelitvijo nagrad nosi organizator. Organizator se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

UDELEŽENCI S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007). S podanim soglasjem udeleženec nagradne igre dovoljuje organizatorju, da kot upravljalec zbirke obdeluje zbrane osebne podatke za naslednje namene: - izvedba nagradne igre, - komuniciranje v zvezi z izvedbo nagrade igre s sodelujočimi po e-pošti, - pošiljanje e-poštni sporočil s ponudbami, informacijami o novostih, akcijah in ugodnostih, predvidoma 1-krat tedensko. Organizator pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam.

Kontaktni podatki organizatorja: Medilip d.o.o. Prvomajska 18a 3000 Celje Tel +386 (0) 548 1234 mob:+386 40 219 700 E-Mail: prodaja@medilip.si

Celje, 22.3.2018

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 041 782 200 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - večja vsebina seruma za celoletno uporabo.

Povečali smo vsebino stekleničke, da boste serum lahko uporabljali kar celo leto. Trenutno na voljo po ugodnejši ceni 79,99 €.

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.