Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

   040 219 700

 
 
 

Dostava

Poškodbe izdelka

Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljalca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške Medilip d.o.o. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem možnem roku poslali kupcu nov izdelek. V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na prodaja@medilip.si, ali tel. št. 0(3) 548 12 34. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov prodaja@medilip.si. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.

Način in strošek dostave

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je DPD Slovenija, ki večino paketov dostavi že naslednji delovni dan (dostava od 1-3 delovne dni, najkasneje do 5 delovnih dni). Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 3,80 eur. Za spletno naročilo nad 70 € je dostava brezplačna. Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel.

 
 
 

Prevzemno mesto

Naročene izdelke lahko po želji prevzamete tudi v skladiščnih prostorih podjetja na Prvomajski 18a, 3000 Celje, po predhodnem telefonskem dogovoru.

Mnenje, predlogi

Vaši predlogi in komentarji so dobrodošli. Pišete nam lahko na mail: info@medilip.si

Vsakega mnenja smo zelo veseli, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!

 
 
 

Kontakt

Email: prodaja@medilip.si

Telefon: 00386 (0)3 548 1234

Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 040 219 700 ali pošljite mail na prodaja@medilip.si

 
 
 
 VARNO
 UČINKOVITO
 IZDELANO V EU
 
 
 

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.

Po novem omogočamo tudi Paypal plačilo.
 
 
 

Spremljajte nas

 
 
 

NE PREZRITE!

DERMALUXELASH - sedaj v novi elegantnejši embalaži.

Njegova sestava in učinkovitost ostajata popolnoma enaka, zato bodo vaše trepalnice še naprej čudovito dolge in goste. Verjamemo, da vam je prenovljena embalaža všeč in se vam iskreno zahvaljujemo, da ste naša zvesta stranka.

Tudi vsi ostali izdelki DERMALUXE bodo kmalu v prenovljeni embalaži!

Več o tem...

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.